...
Thinfilm inleder ett samarbete med globala elektronikjätten Flextronics
 

Norska plastelektronikföretaget Thin Films Electronics ASA, med utvecklings- och tillverkningsenhet i Linköping, meddelar att man ingått partnerskap med globala elektronikkoncernen Flextronics.
Samarbetet innebär bland annat att Flextronics ska utöka sin ”Open Innovation Platform” med Thinfilms prisbelönade teknologi med tryckta elektronikprodukter som skrivbara minnen, integrerade smarta etiketter, tryckta NFC-taggar, m.m.


Flextronics är verksamt i mer än 30 länder runt om i världen och bolaget anses ha ett marknadsvärde på 6,5 miljarder dollar (ca 50 miljarder kronor). Att Flextronics nu erbjuder Thinfilms teknologi till sina kunder innebär en spännande utveckling och öppnar upp helt nya marknader för det norsk/svenska företaget.

”Flextronics är känt för sin unika förmåga att tillhandahålla innovativ teknik, design och tillverkningslösningar. Vi tror att vår relation med Flextronics kommer att hjälpa oss att öka våra marknader och nå nya kunder för våra elektroniska produkter och lösningar”, säger Jennifer Ernst, försäljnings- och affärsutvecklingschef hos Thin Films Electronics ASA.

Thinfilm har – förutom huvudkvarteret i Oslo och utvecklings- och produktionsenheten i Linköping – även en utvecklings-, produktions- och affärsenhet i San José, Kalifornien och ett försäljningskontor i Tokyo. Dessutom har man sedan tidigare en tillverkningspartner i det sydkoreanska företaget InkTec i Pyongtaek.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-09-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Köp/Försäljning/Samgående

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK