...
Lyckad kundträff hos FlexLink Nordic

Den 4 september höll FlexLink Nordic i Göteborg en träff för sina kunder, där man informerade om företagets produkter med speciell utgångspunkt från produktionshygien och livsmedelssäkerhet.
”Kunddagar är ett utmärkt tillfälle för djupgående diskussioner med kunderna och ger oss möjlighet att gå in på detaljer. Just hygien och produktsäkerhet är viktiga angelägenheter inom livsmedelsindustrin och där kan vi erbjuda väsentliga och lönsamma förbättringar för industrin”, skriver FlexLink i ett presmeddelande.


Kunddagen hos FlexLink Nordic – FlexLink-koncernens nordiska försäljningsavdelning – började med att mikrobiologen Birgitta Bergström från SIK berättade om och visade metoder för hur man förhindrar bakteriekontamination av exempelvis transportband av conveyormodell.

Bland annat redovisade Birgitta Bergström resultaten av ett test, som SIK gjort med FlexLinks nya, extra breda conveyormodell WLX. Testet visade att transportbandet var mycket lätt och snabbt att rengöra.

Efter lunch informerade Tommy Karlsson om bakgrunden till investeringen och utvecklingen av WLX-plattformen och tog också upp hur FlexLink ser på industrins behov i framtiden. Och senare under dagen berättade Hans Östergren om hur man balanserar, grupperar och slår samman produktionsflöden med hjälp av den nya DMT-teknologin.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-09-10

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Materialhanteringsutrustningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK