...
Dags att anmäla bidrag till World Star 2015

WPO (World Packaging Organisation) meddelar att det nu är hög tid att anmäla tävlingsbidrag till den globala förpackningstävlingen WorldStar Packaging Awards.
Sista anmälningsdag är den 10 oktober och som bekant är tävlingen öppen endast för sådana förpackningar, som redan belönats i de nationella förpackningsorganisationernas WPO-sanktionerade tävlingar, vilket för svenska och nordiska förpackningar innebär sådana förpackningar, som vunnit en Scanstar.


”Vi uppmanar alla WPO-medlemmar runt om i världen att hjälpa oss att promota denna den största och viktigaste förpackningstävlingen”, säger WPO-presidenten Thomas Schneider.

2015 blir det 46:e året som WorldStar-utmärkelserna delas ut. I fjol deltog 249 förpackningar från 35 länder i tävlingen och nu hoppas WPO på ännu större deltagande denna gång.

Sedan alla bidrag anmälts kommer en speciell jury att bedöma förpackningarna och dela ut sina WorldStar. Juryarbetet äger rum den 19 november i Sri Lanka och sedan kommer utmärkelserna att delas ut i maj 2015 i samband med en särskild prisceremoni i Milano, Italien.

Mer info om WorldStar finns på WPO:s hemsida (klicka HÄR).


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-09-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK