...
Metsä Board lanserar Youtube-video om liner till vita wellförpackningar
Från Metsä Boards Youtube-video om vita wellpappförpackningars tillverkning och livscykel.

Finska Metsä Boards senaste video ”Versatile liners for sustainable packaging” har nu lanserats och ligger på Youtube, där alla kan se den.
I videon visas på ett pedagogiskt och enkelt sätt vita wellförpackningars livscykel från welltillverkning via användning till återvinning av använda förpackningar.


Metsä Board är världsledande producent av bestruken white top kraftliner, Kemiart Liners. Ifjol lanserades ett sortiment av helblekta linerprodukter under namnet Modo Northern Light. Linersortimentet kompletteras av den dubbelbestrukna linerkvaliteten Carta Selecta för riktigt exklusiva wellförpackningar.

På två informativa minuter får tittaren på ”Versatile liners for sustainable packaging” en inblick i processen samt information om linerförpackningars uppgift i allmänhet och om Metsä Boards bestrukna och obestrukna linerprodukter med vita ytor: Kemiart Liners, Modo Northern Light och Carta Selecta.

”Vi vill på ett informativt och enkelt sätt visa hur wellförpackningar av vita linerprodukter kommer till och används. Därför har vi gjort denna film för att visa betydelsen av wellförpackningar tillverkade av en förnybar råvara och genom att lägga ut den på Youtube är den tillgänglig för vem som helst”, säger Mattias Kronberg, VP, Sales and Marketing, Linerboard and Paper.

Du hittar Metsä Boards senaste video på Youtube genom att klicka HÄR.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-09-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Well

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK