...
Stryktålig handdator från Handheld

Svenska handdatorkoncernen Handheld Group lanserar en ny handdator (bilden), som man säger är ”ultrastryktålig” och försedd med bildskärm, prestanda och batteritid som är avsevärt bättre än tidigare modeller på marknaden.
Den nya handdatorn, som fått beteckningen Nautiz X8, är byggd för effektiv och pålitlig datainsamling i tuffa utomhusmiljöer.
”En handdator som denna är perfekt för fältarbetare och något som våra återförsäljare har efterfrågat”, säger Jerker Hellström, VD för Handheld Group.


Handdatorn Nautiz X8 är IP67-klassad, vilket betyder att den är helt sand- och dammtät och klarar nedsänkning i vatten. Den uppfyller också tuffa MIL-STD-810G militära teststandarder för stryktålighet och resistens mot luftfuktighet, stötar, vibrationer, fall, salt och extrema temperaturer.

Datorn är försedd med en stor, 4,7-tums kapacitiv multi-touch pekskärm med hög ljusstyrka och kemiskt förstärkt Asahi Dragontrail-glas, som ger oöverträffad läsbarhet och skydd under alla förhållanden.

Processorn är en 4470 dubbelkärnig 1,5 GHz processor från Texas Instruments. Den har 1 GB RAM-minne, 4 GB iNAND Flash och ett 5200 mAh Li-ion-batteri, som kan användas upp till 12 timmar på en enda laddning. Det finns två alternativ för operativsystem: Android 4.2.2 eller Windows Embedded Handheld 6.5.3.

Vidare finns i handdatorn en 8-megapixels kamera med autofokus och LED-blixt.

Handdatorn har en flexibel design som gör att man kan ansluta ytterligare maskinvara som sensorer, radiomottagare och andra tillbehör. Enheten har en ergonomisk design och väger 490 gram.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-09-26

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK