...
aPaks vice VD nominerad till titeln ”Årets unga VD”

Evelina Lindgren (bilden), vice VD i Mölndalbaserade förpackningsbolaget aPak, har nominerats som en av kandidaterna till titeln ”Årets unga VD”, som arrangeras av tidningen Entreprenör.
Syftet med tävlingen är att rikta uppmärksamhet mot kompetenta unga företagsledare i Sverige och främja unga företagsledare, som driver sina förretag och svenskt näringsliv framåt.
”Jag är glad över att ha blivit nominerad till utmärkelsen”, säger Evelina Lindgren. ”Att få den här typen av erkännande är en stor ära både för mig och för aPak.”


Sammanlagt 23 unga chefer på ledande poster är nominerande till ”Årets unga VD” i en första omgång. Dessa kandidater kan allmänheten rösta på via en speciell webbsida (klicka HÄR) och de sex kandidater, som får flest röster, går sedan vidare till en finalomgång , där en jury kommer att utse vinnaren i samband med den stora årliga galan ”Årets VD” på Berns Salonger den 10 november.

Juryn, som utser Årets Unga VD, består av Johanna Frelin, VD på Hyper Island, Therese Albrechtsson, entreprenör och en av grundarna till Academy of Excellence, Johan Jörgensen, entreprenör och investerare, Anna Dalqvist, redaktionschef på tidningen Entreprenör, och Roland Dansell, Grant Thornton.

I ”programförklaringen” till sin kandidatur säger Evelina Lindgren från aPak så här:
”Jag förstår vikten av att skapa ett minnesvärt varumärke vilket inte är en traditionell insikt inom förpackningsindustrin. Andra, mycket större företag, har även sett detta behov men APak arbetar med mycket mindre resurser. Vi måste kunna prestera bättre än de större företagen. Vi är på en mycket konkurrensutsatt marknad som det är, så naturligtvis innebär detta stora utmaningar. På APak känner vi dock att det finns några mycket uppenbara möjligheter för mindre aktörer. Om vi ??är smarta och utnyttjar våra starka sidor - vår flexibilitet, vår närhet till våra kunder, vår passion och våra erfarenheter - då kan vi ge våra kunder en ännu bättre service och stöd än de större aktörerna”.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-09-30

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK