...
Produktutvecklingspris till BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs meddelar att man är stolt vinnare av årets produktutvecklingspris på Lafarge Global Supplier Awards, som hölls i Paris den 17 september.
Lafarge, som är världsledande inom byggmaterial, delade ut pris till sju leverantörer i olika kategorier efter att ha utvärderat 75 globala leverantörer. BillerudKorsnäs belönades för det arbete som är gjort i nära samarbete mellan Lafarge Research Centre i Lyon och BillerudKorsnäs Sack Lab Sverige för att utveckla en ny förpackningslösning.


”Utvecklingsprojektet är ett spännande och berikande samarbete mellan BillerudKorsnäs och Lafarge. Projektet visar att det går att uppnå stora saker om parterna i värdekedjan samarbetar och har förtroende för varandra”, sade Carlos Espina, Senior Vice President på Lafarge Research & Development, när han berömde årets vinnare av produktutvecklingspriset.

”Vi fortsätter att hålla vår tätposition för att utveckla smartare förpackningar och vår nya säcklösning understryker verkligen vår mission på BillerudKorsnäs: Vi utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid”, sade Mikael Strömbäck (t.h. på bilden), chef för affärssegmentet Sack Solutions på BillerudKorsnäs, när han tog emot priset från Carlos Espina.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-10-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK