Indiskt toppbesök på Skoghalls Bruk
Gruppbild på taket på Skoghalls Bruks sodapanna. Fr v Ola Svending, Stora Enso, Sushila Varma, Concern India Foundation, Lalana Zaveri, Printo Document Services, Margareta Sandström, Stora Enso,  Sumeet Chatterjee, RPG Enterprises, Subhamoy Day, PayPal India, Zarine Keki Commissariat, Shapoorji Pallonji Group och Johan Holm, Stora Enso.

Fem indiska toppchefer inom hållbarhet och kommunikation har besökt Stora Enso Skoghalls Bruk. De indiska gästerna deltog i ett exklusivt chefsprogram, som Svenska Institutet arrangerar, och som en del i utbildningen ingick ett företagsbesök.
Målet med besöket till Skoghalls Bruk var att utbyta kunskaper och erfarenheter kring frågor rörande företags sociala ansvar (CSR) och även se hur hållbarhet och lönsamhet kan samverka i praktiken.


Huvudfokus vid besöket på Skoghalls Bruk var på vattenfrågor men ämnen som välgörenhetsprojekt, medarbetarengagemang, arbetsvillkor och allmänna miljöfrågor diskuterades också.

”Det var en bra möjlighet att berätta om Stora Enso och vårt arbetssätt kring globalt ansvarstagande. Vi lärde oss också mycket från dem om Indiens företagsklimat och de utmaningar de har kring vatten”, säger Ola Svending, som var huvudansvarig för besöket och som är chef för kundrelaterade miljöfrågor vid Stora Enso Skoghalls Bruk,.

Andra talare från Stora Enso var Carl-Johan Albinsson, platschef, Stora Enso Skoghalls Bruk, Margareta Sandström, miljöchef, Stora Enso Skoghalls Bruk och Johan Holm, vice president miljö, Stora Enso.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON

Publicerad: 2014-10-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kartong Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
LEDIGA JOBB


Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

 
Zetatrade, Häggvik, Sollentuna,
söker engagerad och teknisk säljare
 
Vi söker dig som brinner för att skapa nya relationer med sinne för goda långsiktiga samarbeten. Du kommer att fokusera på vårt maskinutbud för ytdekorering på plast och papper med tillhörande folier samt maskiner och folier för märkning/etikettering.
LÄS OM OCH SÖK TJÄNSTEN!
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Antpac
Mobergs
Dynatec
Speedpac
RPC