...
Ordförandeskifte i finska Ahlström

Finska koncernen Ahlström har fått en ny styrelseordförande, sedan Pertti Korhonen, 53 år, (t.v på bilden) har aviserat sin avgång.
Ny ordförande blir nu Robin Ahlström, 68 år, (t.h.), som varit styrelsemedlem sedan 2013 och i år fungerat som vice ordförande.
Under Pertti Korhonens ordförandeskap har Ahlström genomgått stora förändringar och positionerat sig som en global tillverkare av högpresterande fiberbaserade material, bl.a. till förpackningar.


Avgående Pertti Korhonen säger enligt ett pressmeddelande att nu är bästa tiden att byta ordförande i syfte att tjäna det bästa för Ahlström och dess aktieägare.

”Vi vill tacka Pertti Korhonen för hans enastående bidrag till Ahlström. Under hans tid har bolaget genomgått en betydande omvandling. Han har också lett arbetet med att välja ut den nya företagsledningen, vilken nu kommer att koncentrera sig på Ahlströms nästa utvecklingsfas. Vi kommer att fortsätta den långsiktiga strategin och fokusera på de mål som fastställts för bolaget”, säger den nya ordföranden Robin Ahlström i en kommentar.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-10-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK