...
Ny VD i Beneli AB

Helsingborgsbaserade Beneli AB, som bland annat trycker och producerar självhäftande etiketter, RFID-taggar, mm., meddelar att man anställt Robert Östman (bilden) som verkställande direktör i företaget.
”Genom rekryteringen av Robert Östman förstärker vi vår ledning och tar ytterligare ett steg i utvecklingen av företaget. Sedan vi flyttat in i vår nya anläggning och från årsskiftet samordnat verksamheterna inom Rotakett och AdhTech i ett bolag, har vi kunnat expandera vår verksamhet och har nu uppnått en årsomsättning över 100 miljoner kronor”, skriver Beneli i sitt pressmeddelande.


Robert Östman kommer närmast från VD-befattningen för service & installationsverksamheten på Enercon och han har även erfarenhet från ledande befattningar inom företag som Great Security, Kone och WM-data. Som VD i Beneli blir hans uppdrag att fortsatt integrera och utveckla företagets verksamheter.

”Det är ett mål för oss att intensifiera dialogen med marknaden, våra kunder och intressenter, och vi ser en styrka i att kombinera den upparbetade erfarenhet vi har från de grafiska och tekniska produktområdena i nya kunderbjudanden i vilka vi också inkluderar nya material och trycktekniker”, skriver Beneli AB.

Robert Östman efterträder Anders Eliason, som kommer att fortsätta inom Beneli och som med stöd av de erfarenheter han byggt upp under de senaste 20 åren ska arbeta med utveckling av tryckteknik, material och konvertering. Anders Eliason ska också utifrån sin position i bolagets styrelse och tillsammans med Bengt Eliason och Anna Vo-Van säkerställa företagets fortsatta existens som ett familjeföretag i framkanten av utveckling.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-10-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK