...
Pantamera och Friends i kampanj mot mobbning

Idag, måndag, lanserar Returpack/Pantamera tillsammans med anti-mobbningsorganisationen Friends en gemensam kampanj för att öka återvinningen av burkar och petflaskor och samtidigt arbeta mot mobbningen i våra skolor.
Kampanjen, som fått namnet ”#pantamotmobbning”, innebär bland annat att skolor, företag och privatpersoner via specialdesignade pantkärl (bilden) kan skänka sina pantbelagda burkar och flaskor. Pantpengarna hjälper sedan Friends i deras arbete mot mobbning.


”Vi är väldigt glada över möjligheten att tillsammans med Returpack och Pantamera kunna bidra till en hållbar närmiljö inom skolan och på företag runt om i Sverige. Intäkterna från det här initiativet ger oss möjlighet att fortsätta driva kampen mot mobbning och utbilda fler skolor, förskolor och idrottsföreningar”, säger Jesper Albansson, ansvarig för företagssamarbeten och sponsring vid Friends.

Kampanjen riktar sig till främst till skolor och företag, men även privatpersoner är välkomna att delta. All pant som samlas in skänks oavkortat till Friends arbete mot mobbning.

På kampanjsidan www.pantamera.nu/pantamotmobbning kan man enkelt följa hur mycket pant som samlas in. Här finns även information om hur man kan anmäla sig för att delta i arbetet mot mobbning och för miljön.

”Kampanjen tillsammans med Friends är ett av många samarbeten vi har för att öka återvinningen och samtidigt samla in pengar till ett gott ändamål. Kan vi vara med och bidra till att mobbningen minskar i skolorna känns det extra bra”, säger Rickard Andersson, produktchef för Returpack som driver Pantamera.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-10-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK