...
Hedersutmärkelse till Idegos Kerstin Dahl

Utmärkelsen Packmarknaden Award, som ingår i Packaging Industry Awards, har i år tilldelats Kerstin Dahl (bilden), grundare och delägare i byrån Idego Design i Helsingborg.
Kerstin Dahl får priset för att hon ”genom ett långt och idogt arbete inom förpackningsdesign skapat ett grundmurat rykte som en yrkesskicklig varumärkesbyggare med förpackningen som den centrala byggstenen i
varumärkets identitet
”.


Packmarknaden Award är ett hederspris till en person som på ett avgörandet sätt har bidragit till utvecklingen av svensk förpackningsindustri genom sin gärning. Priset och de övriga kategoripriserna i Packaging Industry Award delades ut i samband med förpackningsmässan Empack i Kista i förra veckan.

”Det var extra kul att för första gången få dela ut hederspriset till en kvinna. Kerstin har hunnit uträtta otroligt mycket och har ett grundmurat gott rykte som en av branschens vassaste byråer för emotionellt effektiv förpackningsdesign”, säger Marcus Petersson, Packmarknaden.

I sin motivering till att ge hederspriset till Kerstin Dahl skriver juryn bland annat så här:
Kerstin Dahl har genom ett långt och idogt arbete inom förpackningsdesign skapat ett grundmurat rykte som en yrkesskicklig varumärkesbyggare med förpackningen som den centrala byggstenen i varumärkets identitet. Hon förvaltar ett stolt arv där förpackningens kommunikativa roll för såväl hjärta som hjärna lyfts fram och skapar mätbara resultat för uppdragsgivaren. Hennes enastående förmåga att skapa emotionell upplevelse och effektiv tydlighet i sin förpackningsdesign tillskriver vi hennes yrkeserfarenhet som både beställare och utförare i förpackningens värdekedja.”

----------------------------------------------------
Packmarknaden Award är ett av fem priser i Packaging Industry Awards, som är branschutmärkelser vilka premierar extraordinära insatser på den svenska förpackningsmarknaden under året. Tävlingen arrangeras av tidningen Packmarknaden/Packnet.se tillsammans med partners, i år Iggesund Paperboard och mässan Empack.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-10-21

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK