...
Packoplock – digital gasell i Östergötland

Norrköpingsbaserade företaget Packoplock Scandinavia AB, som specialiserat sig på försäljning via webben av transportemballage och liknande förpackningar, har utsetts Digital Gasell i region Östergötland-Sörmland. Utmärkelsen ”Digital Gasell” delas ut av Dagens Industri och Google och det speciella kravet för denna kategori är att företaget framgångsrikt använder de möjligheter som Internet erbjuder.
Packoplock, som grundades 2007, har 13 anställda och omsätter cirka 50 miljoner kronor. Företaget ägs till hälften var av Mikael Holmberg (bilden) och Bolagsgruppen Lotorp.


Packoplock har på kort tid blivit en betydande leverantör av transportemballage och kassar med tryck. En stor del av kunderna är e-handlare och mer än hälften av omsättningen genereras via webbförsäljning.

Förutom att växa genom organisk tillväxt har Packoplock också växt genom förvärv. I fjol köpte man det finska grossistföretaget Napakka Oy i Helsingfors, som bland annat levererar butiksemballage till välkända varuhuset Stockmann i Helsingfors och till Alko, finska motsvarigheten till Systembolaget (läs här).


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-10-24

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK