...
Norska jubileer firas med kronförsedd tranoljeflaska

Norska företaget Ramson Packaging firar i år 25-års jubileum i förpackningsindustrin och det firar man bland annat med en specialutformad förslutningslösning till en annan jubilar: 160-åriga norska tranoljan Möllers Tran!
Förslutningen är utformad som en kungakrona och för att inte kronans skarpa och spetsiga kanter ska skada kunder och konsumenter är kronan tillverkad i en specialblandning av polypropen och det gummiaktiga plastmaterialet TPE.


Ramson Packaging skriver i en pressrelease att man kontaktades av marketingbyrån Retail House, som presenterade en skiss av en krona, som man ville skulle pryda flaskan till Möllers Tran i samband med dess 160-års jubileum. Ramson antog utmaningen och förvandlade byråns enkla skiss till en korrekt teknisk ritning och sedan till en fysisk prototyp. Ramsons krona godkändes och mindre än tre månader efter den första kontakten kunde man leverera de begärda ”kungakronorna” till flaskorna med Möllers Tran.

När de inte tillverkar plastkronor till tranoljeflaskor sysslar Ramson Packaging med produktion och leverans av plastförpackningar för livsmedel, läkemedel, skönhetsprodukter och kemisktekniska artiklar.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-10-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Livsmedel Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK