...
Svenska Retursystem tog emot pris på plats under Pack Expo i Chicago
Glada representanter från Svenska Retursystem: fr.v.: Conny Swahn, försäljnings- och marknadschef , Anna Elgh, VD, och Jakob Fellsman, marknadsansvarig.

Som vi tidigare meddelat har Svenska Retursystem AB vunnit ett prestigefyllt pris i tävlingen ”Reusable Packaging Award 2014” (läs här) och nu har man också tagit emot priset på plats i Chicago, där prisutdelningen skedde i samband med den stora förpackningsmässan Pack Expo i förra veckan.
Svenska Retursystem belönades i kategorin ”Large scale implementation” och man fick priset för sina insatser att skapa fördelar genom att förenkla, effektivisera och minska miljöbelastningen för hela den svenska dagligvarubranschen.


”Att få ta emot det här priset är en stor ära och betyder otroligt mycket för oss. Vi ser det som ett starkt bevis på att vårt system med returenheter uppskattas av marknaden. Priset ger oss än mer kraft att fortsätta driva och utveckla våra emballagesystem som bygger på återanvändning istället för engångsanvändning ”, säger Conny Swahn, försäljnings- och marknadschef Svenska Retursystem.

I Chicago hade Svenska Retursystem en tre-mannagrupp på plats, som tog emot priset. Företaget var också en av mässans föredragshållare, då man presenterade idéer och insikter inom ämnet miljö och hållbarhet.

Reusable Packaging Award sponsras av International Contract Molding, LLC, (ICM) inom Otto Group, som identifierar företag som har utvecklat och implementerat innovativa miljöanpassade supply chain-lösningar.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-11-10

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK