...
Lamiflex Group har fått ny VD och koncernchef

Adrian Robert (bilden) är ny VD och koncernchef för förpackningskoncernen Lamiflex Group, som har huvudkontor och viss produktion i Nyköping.
Adrian Robert, som är 37 år, kommer närmast från en tjänst som VD för Wire Sandviken AB, ett bolag inom Sandvik-koncernen, som tillverkade tråd i olika legeringar. Tidigare har han haft olika befattningar inom Sandvik Material Technologies AB.


”Jag känner mig hedrad att få rollen som VD för Lamiflex, och är ödmjuk inför uppgiften. Det ska bli otroligt kul att få jobba i ett mindre, mycket välskött bolag. Mitt första intryck av verksamheten och personalen är väldigt positivt”, säger Adrian Robert efter en månad på sin nya position.

Adrian Robert efterträder Jonas Tegström, som gått vidare till en tjänst som koncernchef för likaledes Nyköpingsbaserade Orion AB.

-----------------------------------------------------------
Lamiflex Group omsätter ca 200 miljoner kronor och är ett ledande företag inom förpackningslösningar för tung industri. Kundernas finns främst inom stål- och aluminiumindustrin.
Företaget har sitt huvudkontor i Nyköping men agerar globalt med försäljning i över 40 länder. Koncernen har dotterbolag med tillverkning i Sverige, Tyskland, Slovakien, USA , Kina och Korea.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-11-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Industri Metall Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK