...
Alla Aviseras bärkassar FSC-certifierade

Stockholmsbaserade Avisera, specialister på bland annat bärkassar, butiksemballage, förslutningstejp, mm. meddelar att man nu tar ytterligare steg i sitt hållbarhetsarbete genom att alla bolagets bärkassar nu är märkta med certifieringen FSC (Forest Stewardship Council).
”Det är nu standard med FSC-certifierat, när man beställer bärkassar från Avisera. Bra att veta att det inte påverkar priset utan bara medför de positiva fördelarna som FSC-certifierat ger”, säger Emilie Lindqvist, marknadsansvarig vid Avisera.


Avisera skriver att man sedan länge har fokuserat på gröna lösningar och erbjudit förpackningslösningar som uppfyller högt ställda krav på kvalitet och miljö. Företaget har bland annat ett FSC-certifikat, vilket innebär att deras bärkassar och förpackningslösningarna, längs hela kedjan, framställs enligt marknadens mest långtgående sociala och miljömässiga krav för skogsbruk.

”Det är viktig att företag tar ansvar för sin produktion som Avisera gör, det gör det enklare för företag och konsumenter att göra aktiva val som är bra för människor och våra skogar”, säger Lina Bergström, verksamhetschef vid Svenska FSC.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-11-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK