...
Brobygrafiska hjälper till att utveckla förpackningskunskaperna i Palestina
Per Branzén, Brobygrafiska och Fatin Zahra, Palestine International Business Forum, har planerat det fortsatta samarbetet.

Sunnebaserade Brobygrafiska skriver i ett pressmeddelande att man har för avsikt att fortsätta det samarbete kring förpackningsutveckling, som man våren 2014 inledde med universitet i Palestina.
Fatin Zahra, som är chef i Palestina för Palestine International Business Forum, har i dagarna besökt Brobygrafiska med syfte att planera för nästa steg i utbildningssamarbetet, vilket kommer att genomföras i Sverige och Palestina under år 2015.


Brobygrafiska skriver att universitetslärare inom design från sju universitet i Palestina behöver kunskaper om förpackningsutveckling, så att man kan utveckla förpackningssektorn för varor som produceras i Palestina.

”Vi tycker det är intressant och spännande att kunna bidra till kopplingen mellan universitet och näringsliv. Vår erfarenhet av yrkeshögskoleutbildning passar in i det sätt, som de tänker utveckla förpackningssektorn”, säger Per Branzén, Brobygrafiska.

”Jag är så glad över att arbeta tillsammans med Brobygrafiska. Skolan är en av de bästa i världen på det här området och det är precis vad vi behöver: ett världsklass institut som kan hjälpa till att förbättra förpackningsindustrin i Palestina”, säger Fatin Zahra.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-11-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK