...
After Work med Avisera och Scanpack

Förpackningsleverantören Avisera och förpackningsmässan Scanpack 2015 har avhållit ett After Work på Stockholm Waterfront, som lockade 200 personer.
Konferencier för kvällen var SVT-programledaren Doreen Månsson och på programmet stod förutom mingel och möten med branschkolleger även föreläsningar av Per Holknekt och Johan Säwensten.


Avisera, som levererat förpackningslösningar till företag och organisationer i mer än 20 år, har med tiden byggt upp ett stort kontaktnät inom förpackningsbranschen.
”Vi blev tillfrågade av Scanpack om ett samarbete och såg det som ett trevligt tillfälle för oss och Scanpack att möta våra kunder tillsammans. Men vi hade aldrig kunnat ana vilket intresse det skulle väcka och vilken succé kvällen skulle bli”, säger Mariella Lundgren, marknadschef på Avisera.

De 200 platserna blev snabbt bokade och väntelistan var fortfarande lång när kvällens gäster tog plats i den fullsatta lokalen på Stockholm Waterfront. Det bjöds på bubbel och tilltugg och Doreen Månsson inledde kvällen med många skratt. 

Föredragshållaren Johan Säwensten från Rewise gav åhörarna enkla och konkreta exempel på hur hållbarhet med enkla medel kan integreras i det egna företaget och välbekante Per Holknekt, grundaren till bland annat Svea och Odd Molly, talade om vilken roll förpackningen haft då han byggt upp sina varumärken.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-11-26

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK