...
Aladdin med mersmak:
”God Jul”-film med Ernst följer med årets pralinask

I 75 år har vi svenskar önskat varandra god jul med en Aladdinask och i år kommer asken för första gången med en personlig hälsning.
Den, som ska ge bort en ask, kan välja mellan att låta populära inredaren och TV-personligheten Ernst Kirchsteiger hälsa god jul eller spela in ett eget ”Aladdinogram” - en personlig hälsningsfilm till mottagaren av asken.
För varje inspelad och visad hälsning skänker Marabou en gåva till SOS Barnbyar.


Genom att knappa in en sexsiffrig kod, som finns på varje Aladdinask, på webbsidan www.aladdinasken.se kan man spela in en personlig julhälsning med sin smartphone, dator eller surfplatta. Mottagaren av asken kan sedan gå till samma hemsida och knappa in koden på nytt och spela upp hälsningen.
Och om man inte vill göra en egen film, så finns det alltså en förinspelad julhälsning från Ernst Kirchsteiger, som mottagaren av pralinasken kan titta på.

”Julen är en speciellt fin tid på året att tänka på dem, som saknar det många av oss tar för givet, som exempelvis ett tryggt hem eller ett mål mat. Genom en hälsning i Aladdinasken ger man inte bara sina nära och kära något litet extra, man gör också betydande skillnad för utsatta barn världen över”, säger Catharina Gehrke, generalsekreterare för SOS Barnbyar.

SOS Barnbyar arbetar för att hjälpa utsatta barn och familjer till en bättre framtid. Idag finns verksamheten i över 134 länder och driver fler än 500 barnbyar världen över. Ernst Kirchsteiger är en varm förespråkare och ambassadör för SOS Barnbyar.

”Aladdinasken är en av de mest folkkära gåvorna vi har under julen och i år kan man sprida ännu mer julglädje genom att skicka en personlig hälsning med asken och samtidigt bidra med en måltid till behövande barn genom SOS Barnbyar”, säger Jonas Magnusson, marknadschef för Marabou, som äger varumärket Aladdin.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-12-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Kartong Livsmedel Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK