...
Boxon lanserar ny e-handelsplattform
Den nya e-handelsplattformen BoxonDirect kan nås såväl via datorer som via mobiler och surfplattor.

Som ett led i att bredda kundbasen och bättre möta förpackningsbehoven hos mindre företag, lanserar Helsingborgsbaserade Boxon en helt ny e-handelsplattform, som innehåller cirka 3.000 standarartiklar inom förpackningsmaterial och emballage. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.
Den nya e-handeln heter BoxonDirect.se och den erbjuder förpackningar och förpackningsmaterial för hela förpackningsprocessen.


Genom att lansera Boxon Direct som en extra försäljningskanal inom detta område kan Boxon bredda sin kundbas och även nå mindre företag i bl.a. e-handelsbranschen. Även företag som har behov av att beställa standardprodukter kommer att se nyttan med BoxonDirect.se.
Lanseringen sker till en början i Sverige, men fokus ligger på att detta ska bli en skandinavisk e-handel med webbshop i Danmark och Norge.

”Vi har valt att utöka vårt erbjudande till våra kunder, såväl befintliga som nya, genom att erbjuda ytterligare en försäljningskanal. E-handelsbranschen växer och för oss handlar det om att fortsätta utvecklas i takt med den”, säger Anders Yllfors, VD för Boxon Group.

Vid utvecklingen av BoxonDirect.se har fokus varit på att skapa en användarvänlig webbshop med snabba sökvägar till produkterna. Filtrering kan ske utifrån storlek, färg eller egenskaper. Kunden kan enkelt se vilka andra produkter som rekommenderas till en viss artikel. Nyheter och storsäljare samt utgående varor visas också.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-12-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK