...
Lotta Samuelson ny VD i Boxon Systems

Boxon Systems AB, som ingår i Boxon-gruppen, får en ny VD i början av nästa år. Det är Lotta Samuelson (t.v.), i dag VD på Lexit AB i Mölnlycke, som tillträder den 16 februari 2015 och då efterträder Ulf Nordgärd (t.h.), som fortsätter med andra uppgifter inom Boxon-gruppen.
”Lotta är en person, som jag lärt känna i branschen, och den digitala vision, som Lotta tror på, delar vi helt och hållet och det skall bli spännande att se arbetet med att utveckla denna i praktiken”, kommenterar Ulf Nordgärd sin efterträdare.


Boxon Systems AB hette tidigare BEAB och byggdes upp av Ulf Nordgärd och Harri Vantaa. Sedan 2013 ingår BEAB i Boxon-gruppen som Boxon Systems.

Utnämningen av en ny VD är enligt ett pressmeddelande från Boxon ett naturligt steg i utvecklingen av Boxon Systems AB och i den utveckling inom spårbarhet och märkning, som är företagets strategi.

Lotta Samuelson, som sedan ca fem år tillbaka är VD på Lexit AB i Mölnlycke, har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom etikettbranschen. Före Lexit var hon produktionschef på PSI Antonsson i Mölndal.  Lotta Samuelson har på ett framgångsrikt sätt drivit både en kraftig tillväxt och en ökad digital närvaro för Lexit, vilket gjort att man ligger långt framme i utvecklingen på marknaden.

”Lotta delar vår vision om att märkning och förpackning hänger allt mer samman och att den digitala produktionstekniken kommer få genomslag inom förpackningsområdet. Därför känns det mycket roligt att Lotta valt Boxon, då hon på ett framgångsrikt sätt drivit omvandlingen till digital produktion och digitala arbetsprocesser med tydligt tillväxtfokus hos sin nuvarande arbetsgivare”, säger Anders Rosberg, vice VD i Boxon-gruppen.

Boxon skriver i sitt pressmeddelande att Ulf Nordgärd fortsätter sitt arbete inom Boxon-gruppen och då med inriktning på affärs- och kundutveckling, samt att han och Harri Vantaa är fortsatta delägare i Boxon Systems AB.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-12-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK