...
Prestigefylld utmärkelse till Coca-Colas nya HQ i Frankrike

Den 19 januari 2015 ska Coca-Cola Enterprises i Frankrike flytta in i ett nytt hypermodernt huvudkontor (bilden), beläget i Paris i distriktet Issy-les-Moulineaux, som är känt för att vara det mest miljöaktiva bostads- och kontorsområdet i Frankrike.
Redan innan man har flyttat in, har Coca-Colas nya kontorsbyggnad erhållit den prestigefyllda utmärkelsen ”Marianne d´Or”, som är en nationell tävling, vilken under 30 års tid har belönat innovationer och kreativa lösningar i lokala miljöer.


Coca-Colas nya HQ ingår i ett miljödistrikt, som kallas ”Bord de Seine” och som består av en harmonisk blandning av kontor, bostäder och butiker. Kontorsbyggnaderna är direkt kopplade till kollektiva transportmedel som snabbtåg (RER), spårvagnar och bussar samt till cykelvägar.

Kontorsbyggnaderna i ”Bord de Seine” representerar en ny generation av kontorsbyggnader och kallas Zenora-Noda. Coca-Colas kontorsbyggnad är ritad med hållbarhet i åtanke och är bland annat utrustad med integrerad vattenrening för återanvändning på plats. Byggnaden blir också den första kontorsbyggnad som ansluts till det speciella tryckluftstyrda insamlingssystemet för avfall, som byggs upp i Paris.

Kontorsanläggningarna är även utformade för att göra livet enklare för Coca-Cola Enterprises anställda genom olika automatiserade och individanpassade funktioner. I området kommer det till exempel att finnas cyklar som kan användas av de anställda samt möjligheter till samåkning med eldrivna bilar.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-12-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK