...
Globalt bolag beställer 13 miljoner smarta EAS-etiketter av Thinfilm
Thinfilms EAS-etiketter arbetar med RF-teknik och kan appliceras i olika typer av produkter och artiklar för spårning och övervakning.

Norska plastelektronikföretaget Thin Films Electronics ASA (Thinfilm), som bland annat utvecklar och tillverkar smarta elektroniska plastetiketter, har fått en order på 13 miljoner smarta etiketter av ett företag, som enligt en pressrelease från Thinfilm betecknas som ”en global ledare på sitt område”.
Ordern avser så kallade EAS-etiketter (Electronic Article Surveillance), vilka är de första av Thinfilms kommersiella produktlösningar med RF-funktionalitet (radio-frequency).


Storordern är en uppföljning på en tidigare order och de 13 miljonerna etiketter, som Thinfilm kommer att producera och levererar under de tre första kvartalen av år 2015, ska användas i en världsomspännande lansering för den internationella, men ej namngivna, slutanvändaren.

Thinfilm har huvudkvarter i Oslo samt en utvecklings- och produktionsenhet i Linköping. Företaget har även en utvecklings-, produktions- och affärsenhet i San José, Kalifornien och ett försäljningskontor i Tokyo. Dessutom har man sedan tidigare en tillverkningspartner i det sydkoreanska företaget InkTec i Pyongtaek.
Thinfilmhar också under senare år inlett olika former av samarbete och partnerskap med olika typer av företag och branscher, bland annat elektronikjätten Flextronics och förpackningskoncernen Bemis samt identifierings- och säkerhetskoncernen Brady Corporation.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-12-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK