...
Årets första frukostmöte:
Packbridge tar pulsen på marknaden

I sitt första frukostmöte för året kommer förpackningsklustret Packbridge att ta pulsen på förpackningsmarknaden och se in i kristallkulan inför det innehållsrika året 2015, som bland annat bjuder på höjdpunkten Scanpack i oktober.
State of the Market. Will 2015 be a Happy New Year? är titeln på frukostmötet, som äger rum den 22 januari och där tre kunniga och intressanta föredragshållare kommer att finnas på plats.


Från Malmöbaserade företaget Ambalaj kommer Kristina de Verdiers, som tänker bjuda åhörarna på en inspirerande trendresa i livsmedelsförpackningsvärlden. Ambalaj, som startades av Kristina de Verdiers år 2008, som är ett konsultföretag inom innovation och designprojekt för livsmedelsförpackningar och samtidigt ett företag, som driver en blogg på temat förpackningar.

Från den välkända designbyrån Amore Brand Identity i Stockholm, kommer Daniel Salzer, för att ge deltagarna ut- och inblickar i den dramatiska och konstant föränderliga världen inom varumärkesbyggande och förpackningar.

På plats finns också Packbridges egen Felix Helander, som kanske mer än övriga föredragshållare kommer att representera ”State of the Market”. Precis före jul släppte Packbridge sin årliga rapport om läget för svensk förpackningsindustri och de viktigaste slutsatserna i denna rapport kommer att belysas av Felix Helander.

Platsen för frukostmötet blir Region Skånes representationsvåning på Dockplatsen 26 i Malmö och värdar blir Invest in Skåne, som också sponsrar den lätta frukost, som inleder mötet kl. 07.00. Själva programmet startar 07.30 och det hela är klart 09.00.

Mer info finns i nedanstående pdf-dokument..

Ladda ner PDF: Packbridge- frukost-150122.pdf


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-01-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK