...
Dansk specialist på IML-etiketter
Martin Fundal, VD, till höger, och Martin Egede Colberg, försäljnings- och marknadsdirektör, bildar företagsledning hos nystartade IML-etikettspecialisten ScanMould i Danmark.

ScanMould är namnet på vad som betecknas som Skandinaviens första etikettryckeri, som är helt inställt på produktion av etiketter för så kallad In-Mould-Labelling (IML).
Företaget, som är ett systerföretag till ledande danska etikettryckeriet ScanKet, är beläget i Jyllinge på Själland, strax norr om Roskilde.


”Marknaden för IML-etiketter växer och eftersom såväl produktion som efterbehandling skiljer sig från tillverkning av konventionella självhäftande etiketter, så blev det naturligt att vid sidan av ScanKet starta ett bolag helt dedikerat till IML-etiketter”, säger Martin Fundal, som är huvudägare och VD i båda företagen.

I de 1.500 kvadratmeter stora fabrikslokalerna i Jyllinge har ScanMould byggt upp en maskinpark för etikettillverkning, som består av såväl UV- och Solventflexomaskiner som digitala offsetpressar. Dessutom har man efterbehandlingsutrustning som är specialiserade på de behov och krav som ställs på etiketter, som ska IML-appliceras.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-01-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK