...
Papyrus Supplies etablerar nordiskt centrallager vid E4:an i Jönköping

Papyrus Supplies, som ingår i ledande pappers-, förpacknings- och förbrukningsproduktkoncernen Papyrus, ska etablera ett nordiskt centrallager i Jönköping.
Avtal har tecknats med industrifastighetsbolaget Proligis Inc. med innebörden att Papyrus Supplies ska hyra drygt 17.000 kvadratmeter i logistikanläggningen Prologis Park (bilden) vid industriområdet Torsvik, söder om Jönköping och i direkt anslutning till Europaväg 4.


Papyrus Supplies är en ledande nordisk grossist av förpackningslösningar, hygienartiklar och städprodukter. Företaget, som har 18.000 kunder inom serviceföretag, offentlig sektor och tillverkande industri, ser det nya lagret som en del i sin expansionsstrategi.

”Etableringen av ett skandinaviskt centrallager är en viktig del i att ytterligare förstärka servicenivån till kund. Prologisk Park Jönköping ger Papyrus Supplies rätt förutsättningar att i framtiden expandera verksamheten i Norden”, säger Dan Andersson, VD på Papyrus Supplies.

Prologis Park Jönköping omfattar totalt 82.000 kvadratmeter logistikyta och övriga företag, som är inhyrda i anläggningen, är DHL och Schenker. Totalt omfattar Prologis logistikfastigheter i Sverige cirka 345.000 kvadratmeter logistik- och distributionsyta.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-01-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK