...
Bobst visar flaggskepp på öppet hus

Tyska företaget Bobst, välkänt för sin produktion av tryckpressar, stansar och konverteringsutrustning till kartong-, wellpapp och flexibelområdet, kommer att demonstrera sitt nya flaggskepp inom tryckpressar i samband med ett öppet hus i bolagets Competence Center i Bielefeld i slutet av februari.
Maskinen, som ska visas, har beteckningen F&K 20SIX CS (bilden) och är en flexopress med en tryckbredd på 1.650 millimeter.


Den nya pressen kan trycka med hastigheter upp till 600 meter i minuten och den kan användas med såväl vattenbaserade tryckfärger som med färger innehållande lösningsmedel.

Bland andra Bobst-nyheter, som företaget kommer att visa, finns bland annat ett nytt inställningssystem, ett 100-procentigt säkert inspektionssystem, axellösa rullmaskiner, en nyutvecklad skärenhet och ett hjälpsystem för hantering av cylindrar till storformatspressar.

Bobst Bielefelds öppet hus äger rum 25 och 26 februari. Den första dagen är avsedd för en utländsk publik, med alla föredrag och presentationer på engelska, medan dag två är avsedd för en inhemsk publik och med föredragningar på tyska.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-01-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK