...
ÅR Packaging avtalar om samarbete med USA-företag
ÅR Packagings VD Harald Schulz.
Murry Pitts är VD i Carded Graphics.

Lund-baserade ÅR Packaging Group har ingått ett partneravtal med USA-företaget Carded Graphics LLC med syfte att upprätta ett samarbete för inköp, tillverkning, försäljning och marknadsföring i USA och Kanada av förpackningar av kartong eller andra material.

”Under flera år har Carded Graphics och vi haft ett nära samarbete. Därför är vi mycket glada över att äntligen stärka detta samarbete genom detta avtal. Med Carded Graphics som en pålitlig partner på vår sida kan vi fortsätta den positiva utvecklingen av vår verksamhet. Jag är säker på att våra synergier kommer att tillåta oss båda att både utöka våra marknader och våra kundrelationer på en varaktig basis”, säger ÅR Packagings VD Harald Schulz i en kommentar.

Carded Graphics har sitt huvudkontor i Staunton, Virginia och det anrika företaget med anor från 1928 tillverkar förpackningar i falskartong och andra pappersbaserade material.

”Det är dags att utnyttja den växande relation vi har utvecklat med ÅR Packaging och vi är glada att kunna gå samman med ÅR Packaging Group i denna hållbar affärsstrategi”, kommenterar Carded Graphics VD och koncernchef Murry Pitts.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-02-05

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Carded Graphics falskartong Kanada Kartongförpackningar USA ÅR Packaging Kartong Köp/Försäljning/Samgående

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK