...
Mer än 100 får sommarjobb vid Skoghalls Bruk
Skoghalls Bruks platschef Carl-Johan Albinsson erbjuder över 100 sommarjobb på bruket.

Skoghalls Bruk är en världsledande tillverkare av kartong till livsmedelsförpackningar och har 800 medarbetare. Det sker produktion dygnet runt, året runt på bruket.
Bruksledningen skriver nu i ett pressmeddelande att för att den ordinarie personalstyrkan ska kunna få lite välbehövlig sommarsemester behövs i år drygt 100 personer rekryteras till sommarmånaderna.


Grundkravet för att sommarjobba på Skoghalls Bruk är att man ska ha fyllt 18 år. Sedan skiftar kvalifikationskraven beroende på vilken tjänst man söker. Det erbjuds sommarjobb inom produktion, underhåll, marknad och på kartong- och sulfatlaboratorierna. Sommarjobb erbjuds även inom brukets verksamhet i Forshaga

”Att börja som sommarjobbare hos oss är en bra start i arbetslivet. Vi har många spännande yrken på Skoghalls Bruk och det är en fantastisk möjlighet för sommarjobbarna att få prova på arbetsuppgifter och få med sig erfarenhet från vår processindustri i de framtida karriärerna. Sist men inte minst är det spännande för oss att träffa nya medarbetare, som hjälper oss, när delar av den ordinarie personalen har semester”, säger Carl-Johan Albinsson, platschef Skoghalls Bruk. 

Sista ansökningsdag för sommarjobben är 28 februari. Annonser och ansökan via Stora Ensos hemsida.
Kartong- och massabruket i Skoghall är bara en av Stora Ensos arbetsplatser i Sverige där man behöver sommarvikarier. Totalt erbjuder Stora Enso i år drygt 600 sommarjobb i Sverige.

--------------------------------------------
Info: Skoghalls Bruk är en världsledande tillverkare av kartong till livsmedelsförpackningar. Var sjätte vätskekartongförpackning i hela världen är tillverkad av kartong från Skoghalls Bruk. Bruket har ca 800 medarbetare (700 i Skoghall & 100 i Forshaga) och är ett av Värmlands största företag. Med en produktionskapacitet på 780.000 ton kartong per år är det ett av de 10 största kartongbruken i världen. Drygt 85 procent av produktionen exporteras.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-02-06

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Carl-Johan Albinsson Forshaga Livsmedelsförpackningar Pappersbruk Processindustri Kartong Skoghall Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK