...
Flera långväga utställare kommer till Scanpack 2015
Scanpacks projektledning Anna-Lena Friberg, t.v. och Pernilla Sandberg gläds åt det internationella intresset.

Det internationella intresset för Scanpack har aldrig varit större. Inför mässan 2015 har ett stort antal utställare från flera länder anmält sig, bland annat företag från Japan, Taiwan och Turkiet. 
”Vårt långsiktiga arbete med att marknadsföra Scanpack på de stora internationella mässorna ger resultat”, konstaterar Anna-Lena Friberg, affärsansvarig på Scanpack.


Scanpack har ett grundmurat rykte som Nordeuropas största förpackningsmässa, ett rykte som nu spridit sig långt utanför Europa.

”Mässan är egentligen fullbokad nu, men vi har lyckats få fram ytterligare ett par hundra kvadratmeter, som fortfarande finns till försäljning”, berättar Anna-Lena Friberg

Ett uppmärksammat inslag på Scanpack 2015, som arrangeras 20 – 23 oktober på Svenska Mässan i Göteborg, blir ”Save Food”, som är en utställning i utställningen. Runt Save Food, som tar upp det globala problemet med livsmedelssvinn, byggs ett konferensprogram där ledande forskare, politiker och branschföreträdare kommer att medverka.

”Save Food-initiativet, alltså att vi uppmärksammar kampen mot matsvinn, har väckt stor uppskattning.  Det är viktigt för oss att Scanpack även driver frågor ur ett samhällsperspektiv”, säger Anna Lena Friberg.

Mer info om Scanpack finns på www.scanpack.se


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-02-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningsmässa Save Food Svenska Mässan Mässor Scanpack

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK