...
Packbridge efter 3 i Örebro: ”It´s all about logistics”
Bra och genomtänkt logistik är viktig för modernt företagande, inte minst inom förpackningsområdet…

Torsdagen den 12 mars arrangerar förpackningsklustret Packbridge ännu en av sina populära minikonferenser “Packbridge efter 3”. Platsen denna gång blir Örebro och temat för dagen är ”It´s all about logistics”.
Sponsor och värd för konferensen är utställningen ”Region Örebro Transport och logistikdagar 2015”, som äger rum under samma vecka.


Packbridge skriver i ett pressmeddelande att fem talare kommer att stå på scenen under eftermiddagen:

Fabian Ilgner, Development Manager Logistics, Region Örebro Län, kommer att ge inblick i vad de håller på med inom logistikområdet i Örebro Län

Stefan Johansson, CEO, Losotech, kommer att prata om modernt företagande och vikten av att använda smarta produkter och lösningar för att effektivisera och rationalisera ett arbetsmönster. Han kommer även att visa hur förändringar av denna typ påverkar ekonomin, klimatet och arbetsmiljön i positiv riktning. 

Tony Spodnjak, Business Developer, Logistik for Tomorrow, kommer att ge en bild av det helt nya som kan komma, t ex förarlösa bilar, logistikens internet för att bilar inte ska gå tomma samt att han kommer att berätta vad man gör inom området i Skåne.

Mattias Geisler, CEO, Airia, kommer att berätta om en revolutionerande svensk löparsko, som gör att man springer snabbare och hur viktig förpackningen och logistiken är för dem.

Henrik Ringsberg, Phd, Engineering på Chalmers Tekniska Högskola kommer att berätta om det senaste inom forskningen beträffande spårbarhet och den information som måste finnas på/i förpackningen.

Se även info på Packbridges hemsida.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-03-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Konferenser och mässor logistik Örebro Packbridge efter 3 Packbridge Transport

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK