...
Han är ny personalchef på Stora Enso Fors Bruk
Jari Lassila bytte stål mot kartong – från stålkoncernen Outokumpu till kartongtillverkaren Fors Bruk.(Foto: Stora Enso).

Jari Lassila, 40 år, är sedan årsskiftet ny personalchef på Stora Enso Fors Bruk. Han kommer närmast från stålkoncernen Outokumpus enhet i Långshyttan, där han haft en motsvarande tjänst.
Jari Lassila, som bor i Avesta, men ursprungligen kommer från Degerfors i Värmland, ingår i ledningsgruppen på bruket och rapporterar till platschefen Cecilia Carter.


”Jag sökte mig till Fors Bruk för att det verkade vara en spännande arbetsplats. Jag hade även hört att personer, som jobbade här, trivdes väldigt bra. Att man dessutom har en hög ambitionsnivå och vill vara bäst i världen på alla plan känns otroligt inspirerande. Sedan är det givetvis lockande att bruket ingår i en stor internationell koncern med framtidstro”, säger Jari Lassila.

Den nye personalchefen säger också att han uppskattar den personalpolitik, som förs på bruket och att man jobbar strukturerat med kompetensutveckling och övriga personalfrågor. Nu ser han fram emot att få vara med och utveckla Fors Bruk vidare.

”Vi ska tillsammans se till att behålla den höga ambitionsnivån och den gemytliga Forsandan, trots att det varit stora förändringar i organisationen senaste tiden. Vi är tävlingsinriktade och vill ständigt förbättra oss så att vi ska fortsätta vara ett världsledande bruk”, summerar Jari Lassila.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-03-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Fors Bruk Kartong Personal Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK