...
Samarbetsavtal mellan aPak och Aditro Logistics
”Med samarbetsavtalet kan vi dra nytta av varandras styrkor”, säger aPaks VD Evelina Lindgren.

Förpackningsföretaget aPak AB och logistikföretaget Aditro Logistics AB har inrättat ett långsiktigt samarbetsavtal konstruerat för att stärka båda företagens kunderbjudanden.
Göteborgsbaserade aPak AB tillhandahåller förpacknings- och logistikprodukter och tjänster för ett brett spektrum av kunder, både i Sverige och utomlands. Aditro Logistics, med huvudsäte i Borås, har tillhandahållit logistiktjänster till den nordiska marknaden i över fyrtio år. Aditro Logistics tittade på ett flertal stora företag för samarbete och aPak valdes av Aditro Logistics framför konkurrenterna.Evelina Lindgren, VD för aPak, ser avtalet som en självklar matchning, där man kan dra nytta av båda företagens styrkor och ge en språngbräda till ytterligare kompetens och affärsmöjligheter, som företagen inte kan uppnå på egen hand.

”Vi fungerar båda på samma sätt, strävar efter att kontinuerligt skapa mervärde för våra kunder genom att förbättra verksamheten och minska kostnaderna. Med vår kunskap om förpackningar och förpackningslösningar kommer vi att kunna hjälpa Aditro Logistics att nå ännu lägre kostnader för sina kunder, inte minst genom att hitta innovativa lösningar på specifika utmaningar”, säger Evelina Lindgren.

”Aditro Logistics är en respekterad och viktig aktör på den skandinaviska logistikmarknaden och detta partnerskap med aPak passar väl in i vår verksamhet och hjälper oss att fortsätta växa med både nya och befintliga kunder. Eftersom aPak har sin egen wellpappfabrik kommer  Aditro Logistics få tillgång till aPaks djupa kompetens och kunskap om detta och andra material. Det känns mycket bra att ingå i detta kontrakt och vi ser fram emot ett ömsesidigt givande samarbete”, säger Matthias Kettelhoit, VD för Aditro Logistics.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-03-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
logistik aPak Köp/Försäljning/Samgående Transport

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK