...
Aluflaskor med konstmotiv flerfaldigt prisbelönade
The Warsteiner Art Collection är en prisbelönad serie med ölflaskor i aluminium, tillverkade och tryckta av Ardagh Group och lanserade av tyska bryggeriet Warsteiner.

The Warsteiner Art Collection är namnet på en serie av sex aluminiumflaskor för öl, vilka är dekorerade med konstverk av ett halvdussin framstående moderna konstnärer.
Tyska bryggeriet Warsteiner och glas- och metallförpackningskoncernen Ardagh Group, som tillverkat flaskorna, har nu erövrat flera prestigefyllda priser för flaskserien, bland annat har man vunnit klassen ”Can and Aluminium Bottles” i 2014 års World Beverage Awards och förpackningskategorin i 2015 års iF Design Awards.


Tyska Warsteiner är ett privatägt bryggeri med rötter från 1753. Bryggeriet är välkänt på den internationella marknaden och finns i mer än 60 länder. Med ölserien The Warsteiner Art Collection vill man använda modern kultur för att locka konsumenter, speciellt en yngre och inflytelserik målgrupp.

Flaskorna är tillverkade vid Ardaghs anläggning i franska Beaurepaire där man kunde återge konstverken genom tryck med HD-offset direkt på den borstade metallytan. Trycket innehåller också metalleffekter och guldtoner i kombination med solida täckfärger.

De sex flaskorna i The Warsteiner Art Collection finns endast i en begränsad upplaga.

”Vi är mycket glada över att i samarbetet med Ardagh kunnat skapa vår egen konstsamling på dessa flaskor och det erkännande vi fått genom dessa utmärkelser”, säger Ulrich Kunert, internationell marknadschef hos Warsteiner.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-03-30

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Dryckesförpackningar Metallförpackningar öl Ardagh Metall Warsteiner

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK