...
Stryktåliga mobila skrivare med robust ”militär” design
Zebra Technologies ZQ500-skrivare har en enkel design och ”militär” stryktålighet.

ZQ500-skrivarna kan bäras i en speciell axelremsväska, redo för snabb utskrift.

Multinationella skrivar- och märkningskoncernen Zebra Technologies Corporation har lanserat en serie robusta, stryktåliga mobila skrivare som man säger kombinerar ”militär” design med enkelt handhavande.
De två skrivarna i ZQ500-serien – ZQ510 och ZQ520 – är lätta att bära med sig, antingen i handen eller i en speciell axelväska, och lämpar sig för alla transport- och logistiksituationer där snabba och tillförlitliga utskrifter ”på plats” av etiketter, kvitton, etc. är behövliga.


ZQ500-skrivarna är enkla att programmera och har en enkel design med endast tre knappar och inga menyer. Designen är utformad så att skrivaren ska kunna handhas även om användaren exempelvis bär handskar.

Skrivarna har en robust och stryktålig ”militär” design, som gör att de klarar stötar, vibrationer och extrema temperaturer. De har också en inbyggd automatisk kompensation för utskrifter vid kall väderlek, som balanserar utskriftshastighet och –kvalitet.

”ZebrasZQ500 är branschens mest robusta mobila skrivare och de är särskilt utformade för att tåla stötar, fall och andra extrema påfrestningar, som finns ute på fältet. De har ett intuitivt användargränssnitt och är lätta att installera, använda, hantera och underhålla”, säger Keith LeFebvre, Zebra Technologies .


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-03-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Etikett/Märkning Märknings- & Etiketteringsutrustning Zebra Technologies

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK