...
Smurfit Kappa öppnar sitt åttonde Experience Centre
I Smurfit Kappas nya Experience Centre i polska Konin kan kunderna studera hur deras förpackningarna ser ut i en verklighetstrogen virtuell butiksmiljö.

Smurfit Kappas åttonde Experience Centre finns vid företagets anläggning i polska staden Konin.

Förpackningskoncernen Smurfit Kappa meddelar att man nu öppnat sitt åttonde upplevelsecentrum (Experience Centre) i Europa. Det är beläget vid koncernens anläggning i den polska staden Konin och där kan de polska kunderna med hjälp av videokonferenser, skärmar med högupplösta bilder och det tredimensionella visualiseringskonceptet Store Visualiser testa sina förpackningar i en naturtrogen virtuell miljö, innan man fattar beslut om produktion.

Smurfit Kappa skriver i sitt pressmeddelande att deras Experience Centre i Konin är en öppen miljö för samarbete, diskussion och utbyte av idéer. I centrats designstudio, som är föresedd med prototyputrustning, kan designers och kunder träffas för att testa och diskutera lösningar. Där finns också över 120 kvadratmeters utställningsyta med olika förpackningslösningar.

”Vårt Experience Centre i Polen är ett strategiskt steg för att betjäna vår växande kundbas i landet. Att tillhandahålla lokal support på högsta nivå är en viktig faktor för oss”, säger Marcin Sowik, innovations- och utvecklingschef vid Smurfit Kappa Polen.

Sedan tidigare har Smurfit Kappa Experience Centre i bland annat Sverige (Eslöv), Frankrike, Italien, Tjeckien, Tyskland, Irland och Spanien. I april månad 2015 kommer man dessutom att inviga sitt ”The Global Experience Centre”, som blir ett av världens största upplevelsecentra och är beläget vid Schiphol Airport utanför Amsterdam, Nederländerna.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-04-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
design förpackningsdesign Experience Centre Smurfit Kappa

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK