...
Hon ska basa över Europas dryckesburksproducenter
Ellen Wauters är ny VD för den ideella branschorganisationen BCME (Beverage Can Makers Europe).

Ideella handelsföreningen BCME (Beverage Can Makers Europe), som representerar Europas ledande dryckesburkstillverkare har utsett Ellen Wauters till ny VD.
I sin nya roll ska Ellen Wauters, som tillträdde den 1 april, ansvara för BCME:s övergripande ledning och förvaltning. 


”Ellen Wauters kommer att tillföra nya insikter till vår bransch och avsevärt bidra till våra ambitiösa mål”, kommenterar BCME:s ordförande Iain Percival.

Ellen Wauters kommer att övervaka BCME:s mission att maximera marknadsmöjligheterna för dryckesburkar i metall samt genom marknadsföring och andra initiativ positionera och stödja bilden av dryckesburken som ett positivt dryckesförpackningsalternativ.

Sedan tidigare är Ellen Wauters ansvarig för metallförpackningsorganisationen Empacs (European Metal Packaging) kommunikationsprogram och den befattningen kommer hon att ha kvar vid sidan av sin nya tjänst som VD i BCME. Ellen Wauters är också utbildad översättare och talar tyska, engelska, franska och italienska.

”Jag är glad att kunna ansluta till BCME och ser fram emot att kunna använda mina erfarenheter för att säkerställa att metallburken för blir det bästa förpackningsvalet för såväl fyllare som återförsäljare och konsumenter i hela Europa”, säger Ellen Wauters.

BCME är en ideell förening, vars främsta uppgift är att tillhandahålla fakta och siffror kring dryckesburkstillverkning och –konsumtion i Europa. De främsta medlemmarna i BCME är de tre stora dryckesburksproducenterna Ball, Crown och Rexam.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-04-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Crown Dryckesburkar Dryckesförpackningar Rexam Ball BCME Metall Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK