...
Profilskaparen visar upp sig med utställning i Stockholm
Intresserade kunder kunde ta del av Profilskaparens sortiment vid vernissagen i kartongleverantören Antalis showroom i Stockholm.

Vernissagegästerna undfägnades med ”bubbel” och en specialförpackning, tillverkad av Profilskaparen i samarbete med Iggesund Paperboard och Antalis.

Familjeföretaget Profilskaparen AB, som bland annat levererar specialtillverkade produkter och lösningar inom förpackningar, kontor, etc., visar just nu sina produkter med en utställning i showrummet i pappers- och kartongleverantören Antalis butik i Stockholm.

Vid vernissagen den 9 april hade man många positiva och glada kunder på besök, vilka förärades en specialgjord förpackningar, som Profilskaparen tagit fram tillsammans med Iggesund Paperboard och Antalis. Förpackningen innehöll allt man behöver för att lyckas falsa en låda…

Utställningen i Antalis butik pågår till och med den 24 april och under vardagarna kommer flera av Profilskaparens medarbetare att finna på plats, bland annat kommer bokbindaren Johan Holmdahl i dag och i morgon att visa hantverket med att tillverka klädda produkter och exklusiva förpackningslösningar.

Profilskaparen är ett familjeföretag , som startades 1983 av familjen Wigerman under namnet WIGAB och med kärnverksamheten i företagsanpassade kontorsprodukter. Under åren har företaget växt och verksamhetsområdena utökats. I dag har Profilskaparen AB, som ägs av moderbolaget Profilskaparen Invest AB och har säte i Farsta, egen produktion med fordring, stansning, prägling, montering och dummytillverkning. Och man utvecklar hela tiden nya produkter och helhetslösningar för kontor, butik och event, förpackningar och marknadsföring.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-04-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Antalis Iggesund Paperboard Kartong Profilskaparen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK