...
Han är ny platschef hos Nordvalls i Kungälv
Mikael Gabrielsson är ny platschef för Nordvalls produktionsanläggning i Kungälv.

Sjöbo-baserade etikettkoncernen Nordvalls har fått en ny plastchef vid sin produktionsanläggning i Kungälv. Han heter Mikael Gabrielsson och han kommer närmast från Visutech i Göteborg, välkänd leverantör av digitala produktionslösningar för den grafiska industrin och agent för HP Indigo i Skandinavien.
Mikael Gabrielsson har lång erfarenhet av tryckeribranschen, produktionsflöden och -processer samt ledarskap och kommer att ingå i Nordvalls ledningsgrupp.


”Det här är en kul och spännande utmaning. Kungälv är en mycket effektiv produktionsenhet idag men givetvis ska vi ständigt utvecklas och jobba med förbättringsåtgärder. Så jag ser verkligen fram emot att få vara med på den här resan. Eftersom jag närmast kommer från den digitala världen tycker jag givetvis det är roligt att även Nordvalls har valt att satsa alltmer på den här trycktekniken och jag har många tankar och idéer, som jag tror kan komma till nytta för företaget”, säger Mikael Gabrielsson i en kommentar till sin utnämning..


I sin tjänst vid Visutech arbetade Mikael Gabrielsson i 4,5 år som säljchef, kundtjänstansvarig och ansvarig för teknikerna i Norden. Dessförinnan var han anställd vid Bording i Borås, ett danskt, börsnoterat bolag inom den grafiska branschen, där han bland annat var ansvarig för produktionen på fyra ställen i Sverige.
Mikael Gabrielsson har också varit delägare i två tryckerier, något som också bidragit till hans breda erfarenhet av den grafiska branschen.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-04-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Etikett/Märkning Nordvalls Personal Visutech

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK