...
Marvaco startar upp ny klichélinje och förstärker på personalsidan
Marvaco i Helsingborg har tagit i bruk ännu en komplett klichélinje och anställt två nya medarbetare på repro- och klichéproduktionen.

För att möta den ökade efterfrågan har Marvaco AB i Helsingborg (f.d. Linds Flexo) nyligen tagit i bruk ytterligare en komplett klichélinje med exponering, Degraftvätt och två nya torkar.
Utrustningen på produktionsenheterna i Helsingborg och hos nyblivna dotterbolaget FlexoPartner i Sunne är också samkalibrerad, vilket gör att man har backupmöjligheter mellan varandra. På det viset kan man garantera snabba leveranser med bibehållen kvalitet oavsett var klichén är producerad.


Marvaco skriver i ett nyhetsmeddelande att man inom kort kommer att arbeta i tvåskift, vilket väsentligt ökar leveranssäkerheten.

Marvaco och FlexoPartner förstärker också på personalsidan. I Helsingborg har Marvaco anställt två nya medarbetare som förstärker repro- samt klichéproduktionen. Och i Sunne kommer man inom kort att förstärka med ytterligare medarbetare på både repro och klichéavdelningarna. Dessutom kommer kundservicen att förstärkas med en säljare som kommer att representera såväl Marvaco i Helsingborg som FlexoPartners enheter i Sunne och Örebro.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-04-28

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Flexopartner Linds Flexo Marvaco Personal Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK