...
Hanna bloggar på Scanpacks hemsida
23-åriga Hanna Wallteg är nyutbildad förpackningsdesigner på Broby Grafiska i Sunne. Nu bloggar hon om förpackningar flera gånger i veckan på Scanpacks hemsida.

Vi kommer allt närmare Scanpack 2015 och mässans hemsida byggs ut dag för dag. Till exempel kommer nya namn in på listan över föredragshållare på scenen i anslutning till Save Food-paviljongen varje vecka. En annan nyhet är en ung bloggare, som för Scanpacks räkning bloggar flera gånger i veckan om förpackningar. Det är Hanna Wallteg, 23 år, som nyligen avslutat sin treåriga utbildning inom förpackningsdesign på Broby Grafiska i Sunne och som klev direkt in på ett jobb på marknadsavdelningen på Ecolean i Helsingborg, som fått i uppdrag att ge sin syn på vad som händer i förpackningsbranschen.

”När jag startade min utbildning som förpackningsdesigner var det mest med ett intresse av att gå en kreativ utbildning, men jag har alltid varit intresserad av förpackningar. Under de tre åren har jag kommit att älska inte bara förpackningsdesign utan hela förpackningsområdet. Det är ett otroligt spännande område, som innefattar så mycket, något som är svårt att inse, innan man blir riktigt involverad”, säger Hanna Wallteg.

”Det är jättekul att Scanpack gav mig den här uppgiften och under månaderna fram till Scanpack 2015 hoppas jag kunna bjuda både på stort och smått från branschen och ge min syn på händelserna. Jag tar gärna emot idéer och tankar, inte minst om det finns kul kopplingar till mässan. Tveka inte att maila information och bilder till mig”.

Du når Hanna på wallteghanna@gmail.com


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-04-30

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningsmässa Konferenser och mässor Mässor Personal Scanpack

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK