...
Pär Wik är ny VD hos bärkassebolaget Swedbag
”Swedbag har en fantastisk utvecklingspotential”, säger Pär Wik, som närmast kommer från kartong- och plastkonverteraren Ekmans i Jönköping.

Pär Wik, tidigare försäljnings- och marknadschef på Ekmans i Jönköping har tagit över posten som VD för bärkassespecialisten Swedbag AB, som har produktion i Jordbro och kontor i Bromma.
Swedbag har under de senare åren haft en mycket god expansion och gjort nya investeringar inom bland annat produktion, affärsstöd och marknadskommunikation. 


”Vi är experter på bärkassar och emballage och strävar hela tiden efter att bli bättre på att lösa våra kunders utmaningar inom området. För att ta nästa steg i företagets utveckling tror vi att det behövs ett nytt, friskt perspektiv utifrån. Det har vi hittat i Pär Wik och vi är verkligen glada att få med honom på den här resan”, säger Jonas Widman, delägare och bolagets tidigare VD, som framöver kommer att arbeta med affärsutveckling och försäljning.

Pär Wik har en mångårig erfarenhet av marknadskommunikation och försäljning inom den grafiska branschen. Närmast kommer han från en position som försäljnings och marknadschef på Ekmans i Jönköping.

”Swedbag har en fantastisk utvecklingspotential och det finns en riktigt bra plattform att utgå ifrån. Nu ska vi fokusera på bolagets styrkor och göra det som är bra ännu bättre”, kommenterar Pär Wik sin utnämning.

Pär Wik tillträdde som ny VD på Swedbag den 4 maj 2015.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-05-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Bärkassar Ekmans Personal plastpåsar Swedbag

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK