...
Smart ”smakförpackning” ger sex liter färdig dryck
Med ett eller två tryck smaksätter man ett glas vatten.
48 milliteter smakkoncentrat finns i den lilla förpackningen som lätt ryms i handen.
Smaksättaren finns i tre smaker.

Marknaden för osötade drycker växer och Orkla Foods Fun Light är ett av de varumärken, som driver utvecklingen. Nu utökar man sortimentet med en smaksättare för konsumenten på språng.
Fun Light Squeeze iT är en liten smart förpackning, som innehåller en smaksättare, som räcker till sex liter färdig dryck. Ett eller ett par tryck, som portionerar ut smakämnet, räcker för att sätta smak på exempelvis ett glas vatten.


”Fun Light Squeeze iT är superkoncentrerad och kommer i en liten och smart förpackning. Ett eller två tryck i ett glas vatten eller en portion kvarg räcker. Innehåller i förpackningen räcker till hela 6 liter färdig dryck. Ändå är den så liten, att du lätt kan ha den i skrivbordslådan eller väskan” säger Nina Sandström, marknadschef på Orkla Foods Sverige.

Den nya produktserien kommer i tre smaker och samtliga är enligt tillverkaren helt fria från kalorier. Volymen i varje förpackning är endast 48 milliliter, dvs mindre än en halv deciliter

”Det är lätt att blanda och variera smakerna och utan socker är produkten ett bra alternativ för den som vill undvika onödiga kalorier. Dessutom använder vi bara naturliga aromer och färgämnen”, säger Nina Sandström.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-05-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Dryckesförpackningar Livsmedel Livsmedelsförpackningar Orkla

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK