...
Skoghalls Bruk belönades för snabb insats efter explosion
En mycket glad platschef vid Skoghalls Bruk, Carl-Johan Albinsson, tog emot utmärkelsen ”Best Team”.
”Utmärkelsen är ett stort erkännande”, säger Carl-Johan Albinsson.

Skoghalls Bruk har tagit hem segern i kategorin ”Best Team” i Stora Enso Awards. Det är teamet, som arbetade med att få igång bruket igen efter en explosion i sodapannan i januari ifjol, som nu belönats för sina insatser.
Det var i januari ifjol som sodapannan på Skoghalls Bruk exploderade. Det tar oftast 3-6 månader att komma igång med produktionen igen efter en sådan händelse, men teamet på Skoghalls Bruk lyckades på endast 18 dagar (!) få igång sodapannan. Det var ett exceptionellt lagarbete mot det gemensamma målet att få igång fabriken på ett säkert sätt så fort som möjligt.


Vid Stora Enso Awards uppmärksammas goda prestationer inom hela Stora Enso-koncernen. Medarbetare får skicka in förslag på bidrag i fem olika tävlingskategorier. En jury väljer därefter ut tre nomineringar per kategori och sedan har alla 27.000 medarbetare inom Stora Enso möjlighet att rösta fram vinnarna.

När rösterna för årets nomineringar var räknade kunde det konstateras att Skoghalls Bruk tagit hem segern i kategorin ”Best Team” för det fantastiska arbetet med att rekordsnabbt få igång produktionen igen efter explosionen i sodapannan.

”Alla som deltog i arbetet efter explosionen av sodapannan är delaktiga i den här fina utmärkelsen, som är ett stort erkännande. Motivationen, engagemanget och handlingskraften var enastående från medarbetare och leverantörer. Det var nyckeln till framgången”, säger Carl-Johan Albinsson, platschef Skoghalls Bruk.

Prisutdelare i Stora Enso Awards var Stora Ensos VD och koncernchef Karl-Henrik Sundström.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-05-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Carl-Johan Albinsson Pappersbruk Personal Skoghall Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK