...
Nästa Packbridge efter 3 arrangeras i Helsingborg
Lisa Önnerlid, Just W.
Benedicte Kristoffersson, BK Consulting.
Jenny Bramell, IUC Skåne.
Maud Rahm, Flextrus.
Rolf Elmér, Svenskt Näringsliv.

Den 2 juni är det åter dags för förpackningsklustret Packbridges populära minikonferens ”Packbridge efter 3”. Den här gången blir platsen Helsingborg och temat för eftermiddagskonferensen är ”How will change in the global business context affect packaging  - how can you make it work in your favour?

Vår värld befinner sig i ständig förändring och det gäller så klart även sätten vi gör affärer på. Men hur påverkar förändringarna förpackningsindustrin och finns det sätt att se till att förändringarna blir till branschens fördel? På minikonferensen kommer deltagarna att få veta en hel del om globalisering och områden som ekonomiska förändringar, globala utmaningar och knapphet på resurser och om urbanisering, där områden som on-the-go, äta ute, konsumentagerande och singelhushåll kommer att tas upp. Även demografin med allt fler äldre, jämställdhet och mixade samhällen samt teknologi med Internet of Things och Industry 4.0 kommer att behandlas.

Fem kvalificerade föredragshållare har engagerats till detta ”Packbridge efter 3”: Benedicte Kristoffersson, BK Consulting; Jenny Bramell, IUC Skåne; Lisa Önnerlid, Just W; Maud Rahm, Flextrus och Rolf Elmér, Svenskt Näringsliv.

Platsen för ”Packbridge efter 3” den 2 juni blir hos etikettproducenten Beneli i Helsingborg, som inte bara bjuder på lokalen utan även sponsrar den livesändning av konferensen, som görs av produktionsbolaget 16:9 media.

Den 2 juni pågår Skåne Innovation Week, ett initiativ från Region Skåne, och Packbridge efter 3 är denna gång en del av denna satsning.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-05-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Konferenser och mässor Packbridge Packbridge efter 3

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK