...
Smurfit Kappa har tillverkat tre miljarder BiB-kranar!
Tre miljarder Vitop Original-kranar till bag-in-box-förpackningar har Smurfit Kapa nu tillverkat i sin anläggning i italienska Alessandria.
Vitop-kranen har bidragit till bag-in-box-förpackningens stora popularitet världen över.

Vitop Original® är den mest populära förslutnings- och tappanordningen för bag-in-box-förpackningar för vin och andra drycker. Kranen, som utvecklades för 25 år sedan, har bidragit till att revolutionera vindrickandet världen över och med sin unika ventilteknik har den blivit en standard för bag-in-box-förpackningar.
I italienska Alessandria, beläget mellan Milano och Genua, har irländska förpackningskoncernen Smurfit Kappa en hypermodern fabrik för tillverkning av Vitop-kranar och där har man just satt ”världsrekord” genom att passera gränsen tre miljarder tillverkade BiB-kranar!


Att just Vitop Original-kranen blivit så populär bland bag-in-box-användare beror till stor del på dess användarvänlighet, där konsumenten med en lätt tryck på ena eller båda ”vingarna” enkelt får ett vätskeflöde från förpackningen. Vitop-kranarna är också mycket jämna i kvaliteten och antalet reklamationer är mycket litet. Exempelvisuppges antalet läckande kranar vara så litet som en på 45 miljoner exemplar. Varfje Vitop-kran passerar 60 kvalitetskontrollpunkter under tillverkningen och dessutom genomgår varje monterad kran ett täthetsprov med ett tryck på 0,4 bar.

Smurfit Kappa skriver i ett pressmeddelande att rekordtillverkningen vid fabriken i Alessandria är ett resultat av bolagets växande position på den dynamiska bag-in-box-marknaden. Den visar också på potentialen hos Vitop-kranen och bag-in-box-konceptet att på ett innovativt sätt möta kundernas behov.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-05-21

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
bag-in-box Dryckesförpackningar förslutning Smurfit Kappa

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK