Den 11 juni arrangerar KRAV tillsammans med tidningen nord emballage ett seminarium på temat ”Ekologiska livsmedel i miljösmart förpackning”. Avsikten är att informera om KRAV:s regler för förpackningar till livsmedel, som får märkas med KRAV-symbolen.
Förutom representanter från KRAV deltar även varumärkesägare och förpackningsindustrin, och nu har även detaljhandeln tillkommit. Ny talare i programmet är nämligen Lisa Säfwenberg, som är förpackningsutvecklare inom kategorin egna varumärken på Axfood. Rubriken på hennes föredrag är ”Livsmedelshandelns arbete för hållbara förpackningar”.
Seminariet, som äger rum torsdagen den 11 juni i nya konsert- och kongressanläggningen Malmö Live i Malmö, vänder sig till tillverkare av förpackningar, livsmedelsproducenter (stora som små) samt till certifieringsföretagen.
All information om programmet och anmälningsuppgifter hittar du HÄR!
Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com