...
Oförändrad ledartrio inför interpack 2017
Friedbert Klefenz , omvald president inför interpack 2017.
Christian Traumann omvaldes som vice president.
Även Bernhard Borgardt fick förtroende som vice president inför interpack 2017.

Friedbert Klefenz, till vardags VD för divisionen Packaging Technology hos Robert Bosch GmbH, är omvald som president av förpackningsmässan interpacks rådgivande församling (Advisory Council). Omvalet skedde i samband med ett konstituerande sammanträde i mässans Advisory Counci, där bland annat val av president och två vice presidenter inför nästa interpack i Düsseldorf 2017 stod på dagordningen.

Även de båda hittillsvarande vice presidenterna – Multivacs VD Christian Traumann och Bernhard Borgardt, VD vid Ostedruck Bernhard-J. Borgardt GmbH & Co. KG – omvaldes inför interpack 2017.

Mötet i interpacks Advisory Council, som ägde rum i april, utgör en officiell kick-off inför nästa interpack. På mötet väljer man inte bara vilka som ska leda arbetet utan man drar även upp den strategiska inriktningen för nästa mässa och påbörjar konkreta innehållsmässiga förberedelser inför mässan.

”Det konstruktiva samarbetet med Advisory Council är en viktig ingrediens för ett lyckat interpack. Och nära samverkan med ledande företag inom förpackningsbranschen är en viktig förutsättning för att exakt fastställa det utbud av produkter och tjänster som utställare och besökare behöver”, säger Werner Matthias Dornscheidt, VD och koncernchef för mässarrangören Messe Düsseldorf.

”Innovation är det som gör interpack till en så värdefull mässa. Varje företag, som deltar iden världsledande förpackningsmässa, presenterar nyheter: nya produkter, ny teknik, nya tillämpningar. Jag är glad över att ha blivit omvald och fått chansen att bidra till ett framgångsrikt interpack 2017”, säger omvalde Friedbert Klefenz.

interpack 2017 i Düsseldorf äger rum 4 – 10 maj. Utställare kommer att kunna registrerar sig online från oktober i år och den officiella tidsfristen för registrering som utställare till interpack 2017 går ut den 29 februari 2016.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-05-28

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningsmässa interpack Konferenser och mässor Mässor Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK