...
Succé för ”Packaging Open – Golf with Friends”
Jonas Carlsson från Mormor Lisas Konfektyr vare en av de två som delade på titeln ”Närmast linjen”.
Lars Crampelle från Discap Sweden AB kom också ”närmast linjen”.
Andreas Harandi från Dynapac hamnade närmast hål – 0,7 meter från koppen på hål två.
Totalsegrare blev Peter Aaröe från Festo med imponerande 42 poäng.
Priset för längsta drive gick till Mia Stjern Rybrink från Imex AB.

Den 28 maj spelades tidningen nord emballage golftävling ”Packaging Open – Golf with Friends” för första gången, med ett imponerade antal deltagare. 
Drygt sextio personer hade anmält sig till tävlingen och nära hälften samlades redan kvällen innan på Tönnersjö Golfbana för att ”snacka upp sig” inför tävlingen tillsammans med mat och dryck.


Poängbogey var det som gällde på Tönnersjö Golfbana, som ligger naturskönt utanför Halmstad. Banan är mycket kuperad och bedöms som ganska svårspelad, så det var en bra utmaning som låg framför spelarna.
nord emballage, som bjöd deltagarna på spelet,  vill med golftävlingen skapa en ny mötesplats inte bara för förpackningsindustrin utan även för dess kunder och samarbetspartners, och det fungerade mycket bra. Många deltagare från förpackningsbranschen kom med en affärskollega och det gavs därmed intressanta möjligheter till nätverkande och skapande av nya relationer. 

Vädermässigt såg prognoserna hotfulla ut ända fram till strax före spelstart, men det visade sig inte bli så farligt. Även om solen dessvärre lös med sin frånvaro, så regnade det bara cirka 30 minuter under dagen. Och det finns, som det brukar sägas, inget dåligt golfväder.

Stämningen ute på banan var hög och undanflykter och ursäkter stod som spön i backen på ett intensivare sätt än regnet. Det finns tydligen inga perfekta golfslag!?

Förutom vinnarna i poängbogeyn utsågs även vinnarna av ”Närmast hål”, ”Närmast linjen” och ”Längsta drive”. Prisbordet sponsrades av nord emballage.

Förstaplatsen i tävlingen togs av Peter Aaröe från Festo, som fick ihop imponerande 42 poäng. Tvåa kom Christoffer Bengtsson från Mormor Lisas Konfektyr, inte långt efter, han spelade in 40 poäng och trea blev Stefan Vahlin från GBP Ergo med 38 poäng. Tre starka resultat.

Närmast linjen, det vill säga en längsgående linje på hål tolv, kom två spelare, bägge låg i princip mitt på linjen. Pris delades därmed ut till Jonas Carlsson från Mormor Lisas Konfektyr och till Lars Crampelle från Discap Sweden AB.
Närmast hål kom Andreas Harandi från Dynapac, när han på hål två hamnade 0,7 meter från koppen.
Längsta drive fick en kvinnlig segrare i Mia Stjern Rybrink från Imex AB.

För övrigt känns det som att det skulle behövas lite kvotering även på golftävlingar av det här slaget. Bara tre kvinnor fanns på banan, varför inte fler? 

”Packaging Open – Golf with Friends” återkommer nästa år. Låt oss hoppas på fler kvinnliga deltagare då!


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-05-29

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
nord emballage Övrigt Packaging Open – Golf with Friends Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK